KENNISPARTNERS MET WIE WIJ SAMENWERKEN AAN EEN CIRCULAIR NEDERLAND


THINKLE

Circulair.com

Kennis, advies, hulp en ondersteuning bij het kiezen, starten of voortzetten van een circulaire route in jouw organisatie mag natuurlijk niet ontbreken. Daarom werken wij samen met Thinkle, onze kennispartner met Tilburgse roots.

Thinkle helpt bedrijven en organisaties om met circulaire ambities te starten, te innoveren en te transformeren. Door onvoorwaardelijke kennisdeling, leren door te doen en door ecologie en economie in harmonie te brengen realiseren we samen concrete circulaire oplossingen voor jouw bedrijf. Een daadwerkelijk doen met grote impact. We zijn er om groot en klein te laten bouwen aan de circulaire economie. 

Thinkle biedt hele concrete tools om een eerste circulaire stap te zetten, zoals een quickscan, circulaire monitor, expert tafels en business modellen. Ze bieden laagdrempelige introductieprogramma’s tot activerende circulaire excursies en van steuntje in de rug tot fundamenteel organisatieadvies. Meer weten?


ONDERWIJS

Circulair.com Circulair.com Circulair.com

Circulaire Economie is een vrij nieuwe ontwikkeling, waarbinnen nog veel ruimte is voor onderzoek en doorontwikkeling. Wij werken daarom samen met onderwijsinstellingen om onze kennis te delen en om studenten, de circulaire ondernemers van de toekomst, de mogelijkheid te bieden ervaring op te doen, onderzoek te doen of af te studeren binnen de circulaire economie.

We bieden stageplaatsen voor meewerkstudenten en afstudeerders die verschillende aspecten van de circulaire economie willen onderzoeken. Denk hierbij aan: onderzoek naar de bereidheid van bedrijven om circulair te ondernemen, onderzoek naar de meetbaarheid van duurzame voordelen die resulteren uit asset sharing, onderzoek naar de inzet van blockchain technologie binnen de platformeconomie, enzovoort.

Wil jij stage lopen of afstuderen bij Circulair.com of een van onze partnerbedrijven?