Duurzame shop-in-shop

Duurzame  shop-in-shop
Diensten Tilburg

Droom jij ook van een fysieke verkoopplek in het hippe dwaalgebied in het centrum van Tilburg? Velerlei is een duurzaam warenhuis met plek voor enthousiaste ondernemers!

Shop-in-Shop
Wij geloven in samen ondernemen. Daarom willen wij ook graag dat iedere shop, op zijn of haar eigen manier, tijd steekt in Velerlei.
Wil je dat wij een aantal taken van jou overnemen? Dan kun je hiervoor bepaalde pakketen bij kopen. Doe je veel zelf? Dan bespaar je deze kosten!

Omdat elke shop andere behoeftes heeft hebben wij verschillende shop-in-shop mogelijkheden. Heb je interesse in een plek bij Velerlei? Stuur dan een e-mail naar info@velerlei.nl.

Over Velerlei
Velerlei staat voor maatschappelijk, verantwoord en bewogen. We geloven in samen ondernemen. In een sfeervolle pand in het dwaalgebied van Tilburg bieden we ruimte aan kleine, grote en startende ondernemers om hun bedrijf te runnen en verder te ontwikkelen. Voor grotere bedrijven en onderwijsinstellingen hebben we mooie ruimtes om te studeren en/of te werken.
Binnen onze winkel vind je dus een diversiteit aan van duurzame, (handgemaakte) producten en diensten. Een ecologische kapsalon, Vegan Bakker, Couscousbar, het kan allemaal! Naast nieuwe hebben we ook vintage style & 2e hands producten, opgeknapt of in haar mooie authentieke staat.

Van kleding tot meubels, lyfestyle artikelen en curiosa….

Bij Velerlei staan wij volledig achter deze 6 R-en!
Recycle, Rethink, Reduce, Reuse, Rebuy, Relove

Shop in Shop
Shop in Shop