Kreativitijd

KREATIVITIJD… maakt van afvalproducten klokken als kuntzinnig object. Een collectie van design klokken, allemaal gemaakt van 99% afgedankte materialen, dus alles is circulair en vooral uniek.

In tijd zit heel wat verscholen, alles draait letterlijk en figuurlijk om tijd, ons hele leven…. Het is een dagelijks item op elk gebied, wat je ook doet, op tijd opstaan, op tijd naar je werk gaan, op tijd al je afspraken na komen, op tijd lekker naar huis, op tijd eten, op tijd van A naar B, etc.

Ik word er nu al 65 jaar mee geconfronteerd en moet zeggen het bevalt me steeds meer. Wat is er nu mooier om Kreativitijd te vertalen in Creativiteit…

We hebben dagelijks te maken met het milieu, steeds maar weer komen we tot het besef om beter om te gaan met deze planeet, het is een kwestie van tijd, wordt gezegd.

Daarom probeer ik er een heeeel klein beetje aan mee te werken, namelijk mijn creativiteit te uiten door middel van circulair te werk gaan.

Al mijn werkstukken worden gemaakt van overtollige materialen en zijn voor 99% circulair.

Met heel eenvoudige gereedschappen uit ik mijn Kreativitijd van wat op dat moment voorhanden is. Met zelfgemaak onderdelen. Geen schetsen, geen bouwtekeningen, alles spontaan wat op dat moment mogelijk is, zoals de verf van de schilder op het doek spettert.

Ik maak van afvalproducten, zoals bijvoorbeeld staal, RVS en hout, klokken als kunstzinnig object. Deze materialen haal ik bij bedrijven uit afvalcontainers. Het zijn zowel staande als hangende klokken.

Contact organisatie
Klik op de knop om de kaart te tonen.