Namasthee

Namasthee biedt duurzame yoga hulpmiddelen en gezondheidsproducten en diensten van Ayurveda, gericht op het behoud van mens, dier en planeet.

Yoga is – meer nog dan een fysieke bewegingsmethode – een ervaring. Het is het vermogen van concentratie en sereniteit en dat speelt zich af binnen in jezelf.
Door training van lichaam, brein en geest, aangevuld met kennis, ontstaat inzicht in de werking van yoga. De persoonsgerichte aanpakt brengt een zelfstandige en persoonlijke toepassing van yoga. Met als effect beheersing en kalmte in het lichaam, brein en de geest.

Het leert je hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen welzijn en gezondheid. En het verandert je in een evenwichtig en kalm persoon. En dat heeft direct invloed op je directe omgeving en daarmee ook op de wereld in het geheel.

Wij streven ernaar om de kennis en kunde van de beoefenaar zo te vormen, dat het functioneel en toepasbaar wordt in de praktijk van het alledaagse leven. Want zo krijgt het zo een duurzame en blijvende plek in het alledaagse leven van de beoefenaar.

Kom je langs?

Maandag

-

Dinsdag

08:45 tot 13:00 uur en 18:45 tot 21:00 uur

Woensdag

08:45 tot 13:00 uur

Donderdag

10:15 tot 13:00 uur en 18:45 tot 21:00 uur

Vrijdag

-

Zaterdag

08:45 tot 13:00 uur

Zondag

-

Klik op de knop om de kaart te tonen.