Meer over Parksharing

Parksharing is de online deelmarktplaats voor bedrijven en organisaties in Nederland om ongebruikte bedrijfsmiddelen, materialen, reststromen, diensten en faciliteiten te delen, verhuren en verkopen aan andere bedrijven op het bedrijvenpark of daarbuiten. Parksharing resulteert voor u en alle andere ondernemers in financiële, duurzame en sociale voordelen.

Parksharing is al actief op een bedrijvenparken in Tilburg (KatsbogtenKraaivenHet LaarLoven en Vossenberg) en in Waalwijk (Haven 1-8).

Bedrijven en organisaties in de rest van Nederland kunnen via Parksharing.nl natuurlijk ook op individuele basis aan de slag met delen. Kijk op de website voor meer informatie of om direct mee te doen.

Hoe werkt het?

Heeft u een vergaderruimte beschikbaar of parkeerplekken te weinig? Heeft u pallets, tegels of andere (rest)materialen over? Gebruikt u de hoogwerker maar een paar dagen per jaar, heeft u kantinefaciliteiten beschikbaar of een bestelbus nodig?

Via Parksharing.nl kunt u deze bedrijfsmiddelen aanbieden aan andere ondernemers, of juist zoeken en vinden wat u nodig heeft bij bedrijven in de buurt. Niet gevonden wat u zocht? Dan kunt ook een advertentie plaatsen voor u nodig heeft. Deelt u mee?

Circulair ondernemen start met Parksharing

Parksharing is opgericht vanuit gedachte dat bedrijven samen bijdragen aan een gunstig lokaal en regionaal ondernemersklimaat. Daar profiteert het gehele bedrijfsleven van. Het lokaal delen van allerlei zaken met collega-ondernemers en daarmee het efficiënter gebruiken van bedrijfsmiddelen sluit daar naadloos bij aan. Het past binnen de ontwikkeling richting een circulaire economie, waarin kringlopen worden gesloten.

SharingScan

Wilt u aan de slag met Parksharing, maar wilt u eerst weten wat het u op kan leveren, zowel financieel als aan duurzaamheid? Doe de gratis SharingScan op www.sharingscan.nl en bereken in enkele minuten wat uw bedrijf kan verdienen en besparen met het delen, verhuren en verkopen van onbenutte bedrijfsmiddelen, diensten, restmaterialen en faciliteiten.

Parksharing

Je kunt ons hier vinden

Ons adres:

Tilburg

Telefoon:

-

Klik op de knop om de kaart te tonen.