Wil je jouw circulaire bedrijf of initiatief presenteren aan alle inwoners van Tilburg en de rest van Nederland? Meld je bedrijf of initiatief dan aan op Tilburg Circulair, ontvang inloggegevens en maak jouw eigen bedrijfspagina compleet met allerlei informatie: logo, beschrijving, afbeeldingen, video’s, website, social media kanalen, adresgegevens, openingstijden, etc.

Wat kost het? 
Het gebruik van het platform TilburgCirculair is voor iedereen geheel gratis tijdens de pilotperiode welke loopt t/m 31-12-2019.
Na afloop van deze periode vragen wij bedrijven in de Gemeente Tilburg een jaarlijkse bijdrage voor het gebruik van platform, het presenteren van uw bedrijf, het Circulaire keurmerk dat u ontvangt en de eventuele (extra) promotie van uw circulaire bedrijf, producten en diensten door Tilburg Circulair en haar media partners. Klik hier voor meer informatieVoor inwoners, sociale initiatieven, verenigingen en non-profit organisaties blijft het gebruik van het platform TilburgCirculair altijd geheel gratis.